luni, 20 octombrie 2014

Cu labutele pe MyDog

Probabil marea noastra majoritate intram pe diverse retele de socializare macar o data pe zi, poate pentru a cauta ceva anume sau doar din plictiseala. Dar cum ar fi ca si prietenii nostri cu patru labute sa faca acest lucru? Totusi, prietenii nostri cu blanita prefera sa vorbeasca in mediul offline, atunci cand se intalnesc in parc sau pe strada, prin urmare mediul online ramane deschis proprietarilor acestora.

MyDog.xyz este o aplicatie romaneasca dedicata stapanilor de caini ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a socializa, de a vedea care sunt cele mai apropiate si bune tarcuri, dar si cele mai recomandate clinici. Aplicatia permite proprietarilor sa verifice ce catei (sau mai bine zis care dintre stapanii lor) au dat check-in intr-un anumit tarc, sa gaseasca parteneri de joaca pentru patrupezii lor si de ce nu, sa le gaseasca si perechea potrivita.

Data estimativa de lansare a aplicatiei este 31 Octombrie, data pe care atat eu, cat si Goldy, o asteptam cu nerabdare. Intre timp, mai multe informatii puteti afla pe pagina de facebook a aplicatiei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu