duminică, 28 iunie 2015

Sfarsit de facultate ^^

A trecut atat de mult timp de la ultima postare pe blog si inca nu am nici cea mai mica idee cand au trecut zilele. Inca din aprilie am inceput sa simt agitatia si stresul ultimei sesiuni din facultate si nu m-am linistit pana saptamana aceasta, cand am avut ultima proba de licenta.

In timp ce lucram la licenta, in paralel cu celelalte proiecte pe care le-am avut de finalizat semestrul acesta, am trecut de la starea de calm, de la “am timp sa termin aplicatiile si sa scriu si lucrarea, nu e problema”, la agitatia din momentele in care singurul lucru pe care il aveam in minte era “nu o sa termin niciodata toate astea!”.  Pana si catelul era stresat si profita de orice ocazie pentru a se culca pe cursurile mele, atunci cand le gasea insirate prin pat :))

Acum, privind in urma, nu pot sa nu rad gandindu-ma cat de stresata am fost si trebuie sa recunosc ca momentele in care vedeai  ca ai finalizat un program sau observai ca aplicatia la care ai muncit atat de mult functioneaza perfect, compensau pentru tot stresul creat de proiecte, lucrari si examene.

In momentul de fata, am decis sa ma relaxez citind “Lumea de gheata si foc”, roman care ma asteapta cuminte inca din luna mai. Din aprilie, cand am inceput sa ma pregatesc pentru ultima sesiune nu am mai citit nici un roman, stiind foarte bine ca daca as fi citit o pagina, as fi vrut sa o citesc si pe urmatoare si inca una si urmatorul capitol si asa mai departe pana terminam romanul … si probabil atunci ma apucam de urmatoarea carte necitita din teancul de langa birou. Prin urmare, intentionez ca in aceste zile libere sa imi iau revansa si sa ma relaxez zburand alaturi de dragonii din “Lumea de gheata si foc” pentru a afla istoria cunoscutelor case si a iubitelor (sau detestatelor) personaje create cu mult talent de George R. R. Martin.

Pana in iulie, cand urmeaza un nou val de agitatie cauzat de admiterea la master, sper sa reusesc sa ajung la zi cu postarile si sa scriu toate recenziile cu care am ramas in urma ^^

O vacanta placuta si plina de momente de relaxare tuturor celor care au intrat in vacanta!

2 comentarii: