joi, 31 octombrie 2013

Toamna se numara ... cartile din biblioteca

Toamna se numara … cartile din biblioteca, iar numarul acestora tinde sa creasca daca ne gandim la toate targurile si evenimentele de care cititorii pot profita.

In momentul de fata, la Galeriile Dalles din Bucuresti are loc targul de carte cu discount Kilipirim. Trecand astazi pe acolo, m-am bucurat sa vad ca reducerile nu existau doar “pe hartie”, iar cumparatorii se puteau bucura de carti cu reduceri de pana la 70%.

Targul mi s-a parut bine organizat si nu cred ca am ce sa-i reprosez, reusind sa gasesc in cadrul lui nu doar editurile mele preferate ci, spre surprinderea mea, si pe cei de la Comic Shop. Printre editurile prezente la targ se numara: Corint Junior, Rao, Nemira, Trei, Litera, dar si multe altele, toate fiind pregatite cu reduceri substantiale pentru cititori.

Cei care nu au reusit sa ajunga inca la targ nu trebuie sa se intristeze deoarece acesta continua pana pe 3 noiembrie, fiind deschis zilnic, de la 10:00 la 20:00. Cum intrarea este libera, nu pot decat sa va doresc spor la cumparaturi ^^

2 comentarii:

  1. Uite, asta e un targ la care n-am reusit niciodata sa ajung si nu pricep de ce pentru ca e mai aproape decat multe altele pe care nu le ratez... Dar in fiecare an regret pentru ca, dupa cum ai zis si tu, ofertele sunt foarte faine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am participat niciodata la vreun targ de carte, dezamagitorae perspectiva, dar eu nu am asa ceva in orasul meu micut, dar sper sa reusesc candva sa prind intr-un loc frumos un targ de carte, caci sigur nu o sa il ratez, poate daca voi avea ocazia sa merg la mare vreodata .....

    RăspundețiȘtergere