marți, 11 februarie 2014

Noutati la editura Leda

Editura Leda ne aduce cel de-al doilea volum din seria “Cand esti vrajitoare … “ de Carolyn MacCullough, romanul "Ramai vesnic vrajitoare".


„ … Aveam in fata mea o alegere …  O alegere la care se fac aluzii vagi in cartea familiei. O alegere care va implini profetia facuta de bunica acum multi ani. Sau care imi va distruge familia pentru totdeauna.”


Profetia bunicii sale a bantuit-o pe Tamsin toata viata. Profetia care spunea ca va fi cea mai puternica vrajitoare pe care a cunoscut-o vreaodata familia Greene, un adevarat far calauzitor pentru toti ceilalti.

O a doua profetie avea s-o avertizeze ca va trebui sa ia, la un moment dat, o hotarare de o importanta cruciala, una care i-ar putea distruge pe toti pe vecie.

Iar cand descopera ca vechiul ei dusman, Alistair Knight, s-a intors in timp, in New York-ul epocii victoriene, pentru a-i nimici familia, Tamsin e silita sa il urmeze in trecut. In curand, se trezeste angajata ca fata in casa in sinistrul palat al familiei Knight, unde va descoperi un adevar infernal: vrajitorii acestei familii sacrifica fecioare si copilasi nevinovati carora le beau sangele pentru a-si spori, astfel, Talentele.

Tamsin va trebui sa lupte din raspunteri nu doar pentru a ramane in viata, ci si pentru a se asigura ca familia ei nu va fi spulberata de pe fata pamantului o data pentru totdeauna.

Pentru precomanda click aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu