joi, 22 august 2013

Noutati la editura Leda


"Viitorul nostru" de Jay Asher si Carolyn Mackler




Cum e cand iti citesti viitorul nu in palna, nu in cafea, ci pe un Facebook care nu a fost inca inventat?

Un roman pentru tinerii de azi, despre viata lor de maine

Este anul 1996, si nici jumatate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodata internetul. Viata in cyberspace este la inceputuri, iar retelele de socializare nu exista nici macar in proiect.

Si totusi…

Emma tocmai a primit primul ei computer si un misterios CD-ROM de la America Online.

Josh este vecinul ei si prietenul ei cel mai bun, chiar daca din  noiembrie trecut lucrurile au fost putin cam dificile intre ei. Cei doi se conecteaza si se logheaza ... si ajung automat pe Facebook ... dar Facebook-ul nu a fost inventat inca!!!

Josh si Emma isi privesc fascinati profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Sotii, prietenii, carierele, casele, destinele lor - totul este aici. Dar nu e ceea ce asteptau ei; si de fiecare data cand isi deschid pagina, viitorul lor se modifica. Si in timp ce se lupta cu suisurile si coborasurile vietii lor viitoare, sunt obligati sa se confrunte cu lucrurile bune - sau rele - pe care le fac in prezent.



Link-ul de precomanda o sa fie activat maine, 23 august 2013, iar data aparitiei este 13 septembrie 2013.

Mai multe detalii despre acest volum gasiti pe site-ul editurii Leda


UPDATE:

Trailer-ul cartii aici

UPDATE 2:

Pentru precomanda click aici!


4 comentarii:

  1. Mi se pare geniala ideea cartii si am auzit despre autor ca ar fi bun, insa nu situ daca ma tine portofelul s-o precomand chiar acum sau mai astept pana apare :))

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar este un autor genial , recomand cele 13 motive .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca voi ati observat ca Leda lanseaza cat mai multe serii si pe cele vechi le-au abandonat(Naluca si naucul,Jurnalele Vampirilor,Micutele Mincinoase,Eve...)

    RăspundețiȘtergere
  4. da , asa este insa aceasta carte este de sine statatoare ;) . Insa am simtit si eu dezamagirea , inca astept micutele mincinoase

    RăspundețiȘtergere