luni, 12 august 2013

Recenzie film: Now You See Me - Jaful Perfect

Zilele trecute am vazut “Now You See Me – Jaful Perfect” si am ramas placut surprinsa de acesta. Cu o idee originala, efecte spectaculoase, numere de magie captivante si mai ales un final surprinzator, la care nu te asteptai, acesta te provoaca sa te uiti cu atentie si sa incerci sa diferentiezi iluzia de magie.

Hanley, Daniel, Merrit si Jack sunt patru iluzionisti care, in ciuda faptului ca sunt extrem de talentati, nu au avut inca sansa de a se face cunoscuti. Povestea se schimba cand un necunoscut ii aduce impreuna, creand astfel grupul “Celor 4 calareti”.

Lucrand impreuna, acestia reusesc sa isi castige faima prin numerele uluitoare de magie pe care le fac, precum jefuirea unei banci bine pazite din Franta si impartirea banilor publicului. Dar cum numerele lor de iluzionism se dovedesc extrem de reale, pe urmele celor patru porneste agentul FBI Dylan Rhodes, insotit de Alma Dray, de la Interpol.

In plus, pe urmele lor se afla si Thaddeus Bradley, un fost magician care castiga bani prin dezvaluirea trucurilor, iar acesta este hotarat sa arate lumii cum reusesc “Cei patru calareti” sa faca magie.

Plin de intorsaturi de situatie, filmul te provoaca sa suspectezi pe toata lumea si sa incerci sa intelegi cine ce intentii are, te atrage in lumea iluzionismului si te face sa te intrebi daca ceea ce vezi este un truc sau magie adevarata si te tine in suspans pana la finalul filmului, care da peste cap tot ceea ce credeai ca stii.

Un film perfect de urmarit intr-o seara linistita care o sa te faca sa-ti amintesti de fericirea pe care o simteai atunci cand erai copil si credeai cu adevarat in magie si, de ce nu, sa te faca sa crezi din nou in ea.


Vizionare placuta!






9 comentarii:

  1. eu nu sunt o mare cinefila, dar filmul acesta mi-a fost recomandat de cineva foarte drag, cred ca il voi viziona si eu candva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-l vezi cat mai curand, este un film bun, care merita vizionat^^

      Ștergere
    2. Hm, cel mai probabil intr-un weekend asta daca voi reusi sa o fac

      Ștergere
    3. Daca reusesti, o sa intelegi tot entuziasmul din jurul filmului, pentru ca e pur si simplu minunat! Te lasa cu gura cascata de la primele secvente ;)

      Ștergere
  2. Am vrut si eu sa ajung sa-l vad de cand am vazut trailerul prima data, dar am tot amanat... daca mai ruleaza, s-ar putea totusi sa reusesc sa-l vad :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce stiu eu, inca mai ruleaza la Movieplex - Plaza Romania :-?

      http://www.movieplex.ro/mv/?id=CI00000779&visLang=1

      Ștergere
  3. Am fost ieri la Hollywood Mutiplex si l-am vazut... OMG, it was awesome! Inca de la primele secvente (cu cartea de joc pe cladire), am ramas cu gura cascata si asa am ramas pana la sfarsit. Ge-ni-al!

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am vazut si mi-a placut, chiar l-am catalogat a fi unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut anul asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut filmul Marti si mi-a placut.
    Il recomand tuturor .

    RăspundețiȘtergere