luni, 12 august 2013

Noutati la editura Leda


Editura Leda ne aduce o noua carte, considerata “una dintre cele mai asteptate carti ale anului 2013”, mai exact,  “Fete Stralucitoare” de Lauren Beukes.



“ În Chicago, în perioada Marii Crize, Harper Curtis găseşte cheia unei case care îi permite să călătorească în timp. Dar curând descoperă că acest privilegiu are şi un preţ. Trebuie să le ucidă la momentul potrivit pe „fetele strălucitoare”: acele tinere excepţionale, cu un potenţial extraordinar, pe care la caută în călătoriile lui prin timp. Harper le vizitează în diferite perioade ale vieţii lor, marcându-le destinul şi lăsând lângă cadavrele acestora câte un obiect misterios, până când, în 1989, una dintre victime, Kirby Mazrachi, supravieţuieşte şi porneşte în urmărirea lui.

Hotărâtă să-l găsească pe ucigaş pentru a-l da pe mâinile justiţiei, Kirby ajunge să lucreze la Chicago Sun-Times alături de Dan Velasquez, un reporter care s-a ocupat în trecut de cazuri de omucidere. Pas cu pas, această fată strălucitoare se apropie de confruntarea finală şi de imposibilul adevăr… “





In plus, se pare ca in curand o sa apara si un film bazat pe volumul lui Lauren Beukes, in mai 2013 anuntandu-se ca drepturile pentru televiziune au fost achizitionate de MRC si Appian Way, compania de productie a lui Leonardo DiCaprio.










Mai multe detalii gasiti pe site-ul editurii Leda


UPDATE:
Editura Leda a postat si un mic fragment din "Fete stralucitoare". Mai multe detalii aici

Pentru precomanda click!


9 comentarii:

  1. Abia astept sa iasa cartea asta pe piata, e o carte pe gustul meu, crima , suspans si fete sclipitoare;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce am inteles, o sa se poata da precomanda la carte incepand de vineri, 16 august :)

      Ștergere
    2. Super, multumesc mult, mi-ai dat o super veste

      Ștergere
    3. A fost activat link-ul pentru precomanda -> http://www.ledabooks.ro/Fete_stralucitoare/

      Ștergere
    4. wow multumesc mult :* mi se pare genial

      Ștergere
  2. Imediat ce am citit despre calatorii in timp am stiu ca vreau sa citesc cartea asta! Abia astept sa apara, am de gand s-o precomand ca sa scurtez asteptarea cat de mult posibil :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta m-a atras si pe mine prima data la carte :)) Cred ca si eu o sa o precomand, chiar sunt curioasa de cum o sa prezinte autoarea lucrurile.

      Ștergere
    2. Eu m-am gandit la Dr Who prima data, pentru ca e un calator in timp si fete exceptionale, doar ca Doctorul nu le cauta ca sa le omoare :)) Dar sper sa fie la fel de buna pe cat pare :D

      Ștergere
  3. Singurele carti pe care le-am citit despre calatoriile in timp sunt cele din seria "Culorile Dragostei" asa ca eu degeaba oricat as incerca nu pot sa asociez aceste povesti ca fiind SF, ci doar fantasy presarate cu catve elemente romantice.

    Poate ca totusi aceasta carte o sa imi schimbe parerea din moment ce se precizeaza "crima" "investigatii" si "puzzlel-uri", nu am cum sa nu ma gandesc la un Thriller.

    RăspundețiȘtergere