duminică, 22 septembrie 2013

"Schimb de Mame" se intoarce cu un nou sezon

In aceasta seara incepe noul sezon al emisiunii “Schimb de Mame”. Aceasta este difuzata de catre postul “Prima TV” in fiecare duminica, de la ora 20:30.

Reality-show-ul  provoaca in fiecare saptamana doua mame la un “schimb de vieti” de o saptamana. Astfel, doua protagoniste vor face schimb de soti, copii, locuri de munca si case, avand astfel ocazia sa schimbe viata celeilalte familii si, de ce nu, chiar a lor. In primele trei zile femeile vor trebui sa respecte regulamentul casei in care ajung, dupa care, in urmatoarele patru, vor putea impune propriile reguli.

La sfarsitul emisiunii cele doua familii se vor intalni si vor avea ocazia sa se cunoasca reciproc si sa-si impartaseasca parerile despre aceasta experienta.

Personal, urmaresc acest reality-show din amuzament deoarece inevitabil apar situatii in care razi cu lacrimi. Sunt anumite momente in care vezi cum una dintre protagoniste critica cu multa ipocrizie casa celeilalte, pe cand propria ei casa arata mult mai rau. La fel si in cazul familiilor. Mereu mai apare cate o protagonista cu talent de lup moralist care incearca sa bage pe gatul familiei la care a ajuns reguli pe care nici ea nu le respecta.

In general, cele doua familii si in special cele doua protagoniste sunt alese astfel incat sa fie cat mai diferite, preferabil cu conceptii de viata diametral opuse. De ce? Pentru ca astfel de situatii provoaca conflicte. Iar conflictele inseamna rating. Dar nu pot spune ca ii condamn pe producatori pentru asta, la urma urmelor daca totul ar fi fost roz si perfect, cine s-ar mai uita? Eu, cel putin, nu cred ca as urmari emisiunea in acest caz pentru ca ar fi pur si simplu plictisitoare. Prin urmare, “realitatea” prezentata in emisiune trebuie putin regizata. Bine, poate putin mai mult. Si astfel obtinem un “reality-show” amuzant si in acelasi timp relaxant, perfect de urmarit duminica seara.

Mai multe informatii despre emisiune puteti afla accesand acest link.

Dar voi, urmariti aceasta emisiune?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu